koronavirus-4-(1)

Midlertidig STENGT for å hindre smittespredning av Koronaviruset

Regjeringen har nå kommet med kraftfulle tiltak og restriksjoner for å hindre smittespredning av Koronaviruset

Vi tar smittefaren på største alvor. I solidaritet og dugnadsånd vil Organisasjonen ATROP Støtte & Ettervernsenter og arbeidstreningstiltakene Kafe Leons Hjerterom derfor holde stengt, foreløpig frem til 27. mars .

Vi vet at mange nå blir sittende alene hjemme, uten kontakt med andre. Vi kan ikke ta på hverandre, men vi kan ta vare på og ringe med hverandre. En telefonsamtale til noen vi kjenner og har tillitt til kan gi trygghet, forebygge frykt, engstelse og ensomhet, og forminske følelsen av isolasjon.

Nøkkelpersoner i ATROP og Kafe Leons Hjerterom vil være tilgjengelig pr telefon for brukere og deltakere som har behov for en prat.  Du kan også sende en sms så ringer vi deg tilbake så snart vi får anledning.

Kontaktinfo:

Administrasjonen og ATROP avd. Kristiansand

Tlf. leder. 997 98 998  Epost: [email protected]

Kafe Leons Hjerterom avd.  Songdalen

Tlf. avdelingsleder 470 21 040  Epost: [email protected]

Kafe Leons Hjerterom avd. Arendal

Tlf. avdelingsleder: 404 83 647 Epost: [email protected]

NB: Vi anbefaler brukere og gjester om å holde seg oppdatert på våre websider, da vi håper å kunne åpne igjen så snart som mulig.

Vi ønsker av hele vårt hjerte all mulig lykke til alle dere som jobber innenfor de ulike avdelingene/etatene i helsesektoren. Dere skal vite at vi sender dere mange gode tanker- dere er alle våre HELTER nå.

Hilsen fra personalet og deltakere ved ATROP og arbeidstreningstiltakene Kafe Leons Hjerterom.